Zaposlenih

3.400

100%
Št. zaposlenih
 

-

0 %
Št. inženirjev

Kontaktni podatki

Belokranjska cesta 4
8000 Novo mesto
  
00386 73315 000
info.revoz@renault.com
www.revoz.si
REVOZ

Logotip

logotip podjetja

RegijaJugovzhodna Slovenija

razvitovsloveniji

Predstavitev podjetja

Revoz: Skupaj zapeljimo v prihodnost


Revoz, edini proizvajalec osebnih vozil v Sloveniji, se lahko pohvali z več kot 60-letno tradicijo v avtomobilski industriji. V vseh teh letih je podjetje prehodilo zavidljivo pot od manjšega obrata za popravilo vozil do danes ene najučinkovitejših tovarn mednarodne skupine Renault, ki je doslej na pot do svojih kupcev pospremila že več kot 4 milijone vozil.
Vsak novi model je s seboj prinesel nov zagon, nove tehnologije, nova znanja. Tako danes s proizvodnega traku v Novem mestu prihajajo trije modeli: renault clio, renault twingo in smart forfour, slednjega izdelujemo za pomembnega partnerja Zveze Renault Nissan – nemški Daimler. Vozila, izdelana v Revozu, odlikuje vrhunska kakovost, kar v svojih odzivih potrjujejo tudi naši kupci. Odličnost poslovanja se odraža na vseh ravneh delovanja, tako v poslovnem procesu kot na proizvodu, to pa potrjujejo številni pridobljeni certifikati na področjih kakovosti oz. odličnosti poslovanja, ravnanja z okoljem, varstva pri delu ...

Avtomobilska industrija je pionir na področju razvoja in najsodobnejših tehnologij, tako tudi v Revozu več kot 3.000 visoko usposobljenih in zavzetih sodelavcev sodeluje v procesu, v katerega je vloženega veliko znanja in najsodobnejše tehnologije s področja avtomatizacije in robotizacije. Svoje dosežke seveda podjetje deli z lokalnim in širšim okoljem, kar se pozitivno odraža na razvoju dobaviteljev oziroma partnerjev ter izobraževalnega sistema, s katerim tesno sodeluje.

S proizvodno zmogljivostjo 220.000 vozil na leto Revoz predstavlja eno največjih podjetij v Sloveniji in odločilno vpliva na kazalce nacionalnega gospodarstva, še posebej izvoz, saj kar 99 % svojega prometa ustvarja z izvozom, in to večinoma v države Evropske unije.

Tradicija in ponos na eni strani, a osredotočenost in zavzetost za prihodnost na drugi, Revoz deluje ne le po principih »pametne tovarne«, pač pa že ustvarja temelje »tovarne  prihodnosti«, ki bo lahko kupcem ponudila najsodobnejše proizvode za zagotavljanje mobilnosti.

Modeli znamke Renault, ki jih je proizvajal novomeški Revoz: renault 4, renault 5, clio I, II, IV, wind, twingo II, twingo III.

Vrednote

Edini proizvajalec osebnih vozil in eno največjih podjetij v Sloveniji.

Priložnosti

Delo z najsodobnejšimi orodji in tehnologijami, v mednarodnih in raznolikih timih ter na transverzalnih in razvojnih projektih.

Oglas podjetja

oglas podjetja

Klasifikacija dejavnosti

- C  PREDELOVALNE DEJAVNOSTI - C29  Proizvodnja motornih vozil, prikolic in polprikolic


Ključne besede

renault renaultclio renaulttwingo revoz smartforfour

Projektu nas je pridruženih že preko 40+ podjetij


V projekt se postopoma vključujejo nova podjetja, ki s tem širijo mozaik pregleda slovenskega gospodarstva.

Pridružite se še vi!

Kontaktirajte nas

Dosegljivi smo vsak dan med 08:00 - 11:00

Zveza strojnih inženirjev Slovenije
Karlovška cesta 3
1000 Ljubljana
T:+386 1 425 47 57

ZSIS združuje pod svoje okrilje 15 članic in je nosilka projekta "Razvito v Sloveniji" Zveza poleg sodeluje z izobraževalnimi, razvojnimi in raziskovalnimi organizacijami, z zbornicami in drugimi organizacijami in institucijami. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva...

Pošljite nam epošto

ali nam sledite na naših sorodnih povezavah

© 2017 ZSIS
Zveza strojnih inženirjev Slovenije | Razvito v Sloveniji | Created in Slovenia.