Zaposlenih

1280

100%
Št. zaposlenih
 

293

23 %
Št. inženirjev

Kontaktni podatki

Otoki 21
4228 Železniki
  
04/5117100
info@domel.com
http://www.domel.com/sl
DOMEL

Logotip

logotip podjetja

RegijaGorenjska

razvitovsloveniji

Predstavitev podjetja


Domel je globalni razvojni dobavitelj dovršenih rešitev elektromotornih pogonov in komponent, zasnovanih na lastnih inovativnih tehnologijah, ki omogoča rast in trajnostni razvoj skupine Domel. S tem zagotavljamo kakovostna delovna mesta v širšem okolju. Delujemo na področjih čistilne tehnike, prezračevalnih sistemov, industrijskih aplikacij, avtomobilske industrije, medicine in alternativnih energijskih virov.

Procesi temeljijo na vrednotah, ki smo jih združili v pet sklopov: ustvarjalnost in ambicioznost, odgovornost in gospodarnost, spoštovanje in sodelovanje, skrb za stranke in zaposlene, pripadnost.

Visoka tehnološka opremljenost, avtomatizacija in robotizacija se kažejo v poslovnih procesih ter so podlaga za gradnjo konkurenčnosti in odličnosti. Inovacije, ki jih pridobivamo s stalnim motiviranjem zaposlenih, ustvarjajo nove priložnosti na globalnem trgu. Sveže znanje in izkušnje pridobivamo s trajnim sodelovanjem s šolskimi in visokošolskimi ustanovami in inštituti s ciljem čim hitrejšega prelivanja znanja v izdelke.


Vrednote

Vrednote
-Ustvarjalnost in ambicioznost
-Odgovornost in gospodarnost
-Spoštovanje in sodelovanje
-Skrb za stranke in zaposlene
-Pripadnost

Priložnosti

Domel vsako leto junija objavi razpis za štipendije. Štipendistom omogočamo opravljanje praktičnega usposabljanja in jim ponujamo teme za diplomske naloge.

Oglas podjetja

oglas podjetja

Klasifikacija dejavnosti

- C27  Proizvodnja električnih naprav


Ključne besede

Avtomobilska industrija Elektronsko komutirani motorji in puhala Komponente Laboratorijska oprema Univerzalni komutatorski motorji

Projektu nas je pridruženih že preko 40+ podjetij


V projekt se postopoma vključujejo nova podjetja, ki s tem širijo mozaik pregleda slovenskega gospodarstva.

Pridružite se še vi!

Kontaktirajte nas

Dosegljivi smo vsak dan med 08:00 - 11:00

Zveza strojnih inženirjev Slovenije
Karlovška cesta 3
1000 Ljubljana
T:+386 1 425 47 57

ZSIS združuje pod svoje okrilje 15 članic in je nosilka projekta "Razvito v Sloveniji" Zveza poleg sodeluje z izobraževalnimi, razvojnimi in raziskovalnimi organizacijami, z zbornicami in drugimi organizacijami in institucijami. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva...

Pošljite nam epošto

ali nam sledite na naših sorodnih povezavah

© 2017 ZSIS
Zveza strojnih inženirjev Slovenije | Razvito v Sloveniji | Created in Slovenia.