Zaposlenih

477

100%
Št. zaposlenih
 

48 %

10 %
Št. inženirjev

Kontaktni podatki

Ulica Jožeta Jame 16
1210 Ljubljana – Šentvid
  
040 191 623
nina.jansa@danfoss.com
http://www.danfoss.si
Danfoss Trata, d. o. o

Logotip

logotip podjetja

RegijaOsrednjeslovenska

razvitovsloveniji

Predstavitev podjetja

V Danfoss Trati ustvarjamo inženirstvo prihodnosti. Smo vodilni svetovni dobavitelj tehnologij in ponudnik energetsko učinkovitih rešitev za stavbe, infrastrukturo, kmetijstvo in okolje, s katerimi želimo povečati učinkovitost in doseči višje prihranke energije, hkrati pa zmanjšati kompleksnost in letne stroške. Ustvarjamo tehnologije, ki omogočajo jutrišnjemu svetu narediti več z manj. Z Danfossovo blagovno znamko, ki garantira tehnično superiornost, poznavanjem aplikacij in trga, razvejano prodajno mrežo in hitro dobavo, svojim partnerjem iz več kot 45 držav zagotavljamo odličnost naših izdelkov in storitev. Digitaliziramo naše poslovanje in avtomatiziramo proizvodnjo ter ostale procese – želimo biti soodgovorni ustvarjalci novih tehnologij, poslovnih modelov in tehničnih rešitev, ki bodo izboljšali življenjski standard. 

Imamo edinstveno kombinacijo znanja na področju toplotnih podpostaj, regulatorjev in prenosnikov toplote, širok prodajni program in izjemne izkušnje na področju uporabe naših izdelkov v različnih aplikacijah. Vse to pa nam omogoča razvijati izdelke, ki postavljajo prihodnje standarde in so usklajeni s proizvodnimi procesi. Za zaposlene v Danfoss Trati je nenehna želja po izboljševanju izdelkov in izvajanju raziskav za razvoj novih tehnologij postala način življenja. Strast do inovacij je del Danfossovega podjetniškega duha. Velike naložbe, sodelovanje s kupci in dobavitelji ter predani zaposleni postavljajo nove standarde za razvoj izdelkov v Danfossu.

Vizija: z manj ustvariti več 

Inženirstvo prihodnosti ponazarjamo z geslom: z manj želimo ustvariti več. Zasledujemo vizijo postati vrhunski poslovni in tehnološki center za področje regulacije prenosa toplote v ogrevalnih in hladilnih sistemih. Soustvarjati želimo skupaj z zaposlenimi, ki svoje znanje zavzeto širijo v družbo in se trudijo za trajnostni razvoj Danfossa.

Vrednote

V Danfoss Trati ustvarjamo inženirstvo prihodnosti, ki ga ponazarjamo z geslom: z manj želimo ustvariti več.

Priložnosti

Iščemo predvsem sodelavce iz tehničnega področja: strojnike, inženirje elektrotehnike in računalništva ter ekonomiste, ki si želijo ustvarjati v inovativnem okolju. 

Oglas podjetja

oglas podjetja

Klasifikacija dejavnosti

- C33  Popravila in montaža strojev in naprav


Ključne besede

Danfoss Danfoss Trata energetska učinkovitost inovativnost inženirstvo prihodnosti

Projektu nas je pridruženih že preko 40+ podjetij


V projekt se postopoma vključujejo nova podjetja, ki s tem širijo mozaik pregleda slovenskega gospodarstva.

Pridružite se še vi!

Kontaktirajte nas

Dosegljivi smo vsak dan med 08:00 - 11:00

Zveza strojnih inženirjev Slovenije
Karlovška cesta 3
1000 Ljubljana
T:+386 1 425 47 57

ZSIS združuje pod svoje okrilje 15 članic in je nosilka projekta "Razvito v Sloveniji" Zveza poleg sodeluje z izobraževalnimi, razvojnimi in raziskovalnimi organizacijami, z zbornicami in drugimi organizacijami in institucijami. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva...

Pošljite nam epošto

ali nam sledite na naših sorodnih povezavah

© 2017 ZSIS
Zveza strojnih inženirjev Slovenije | Razvito v Sloveniji | Created in Slovenia.